Kleding

Kleding 2017-11-19T17:38:57+00:00

Jack & Jones

Hoftrends Mannen is officieel dealer van Jack & Jones. Jack & Jones is de kwaliteitsfashion voor de moderne man. We bieden alles wat een man nodig heeft in zijn kledingkast. Van casual en jeugdige items tot outfits met een klassieke uitstraling. Hoewel de focus bij Jack & Jones op hoogwaardige stoffen en behandelingen ligt, is het toch één van de scherpst geprijsde merken. Jack & Jones is kwaliteitsfashion voor de man van nu. Bij ons in de winkel vind je de Premium en de Originals lijn.

Jack & Jones Premium is het merk voor de stijlbewuste man. Met de strakke lijnen, mooie details en hoogwaardige stoffen past de premium lijn helemaal bij de trends van nu. Onder andere de polo’s en overhemden vallen onder de premium lijn.

Originals is de basis van Jack & Jones, bestaand uit jeanswear en unieke street culture elementen van het moment. Originals zijn stijlen voor elke dag – eenvoudig te dragen, eenvoudig te combineren.

Petrol Industries

Je creëert snel een stoere, eigentijdse look met de kledinglijn van Petrol Industries. Petrol heeft oog voor de laatste trends, maar beschikt ook over enkele klassieke kledingstukken om tot een stylish geheel te komen. Petrol oogt speels en casual, waardoor het geschikt is voor je vrijetijdsbesteding. Maar je kiest ook makkelijk voor een nette broek en poloshirt van het merk.

De kledinglijn van Petrol Industries is gemakkelijk te combineren. De shirts, sweaters, broeken, truien en jassen passen onderling bij elkaar, maar vallen ook makkelijk te combineren met de kleding die al jaren in je garderobe hangen. Toon jezelf een man van de wereld met gevoel voor mode en kleed je met Petrol Industries.

No Excess

No Excess is een modern kledingmerk voor mannen. Het merk is jong en vernieuwend en speelt altijd perfect in op de laatst modetrends. De kleding van No Excess herken je meteen door het gebruik van opvallende prints en mooie details. Je vindt het herenmerk bij ons in de winkel

BlueFields

Kiezen? Niet van deze tijd. Mannen willen meer voor minder. Fashion van nu, goede en duurzame kwaliteit, een scherpe prijs. Je wilt het allemaal.

En dat is wat je krijgt. BlueFields Menswear presenteert een stijlvolle collectie lekker zittende kleding waarbij niet is bezuinigd op kwaliteit. Dankzij jarenlange ervaring in fashion weten we deze collectie toch betaalbaar te houden. BlueFields is een onderdeel van de Albert Westerman Company, waar al sinds 1936 volgens eigen ontwerp kleding wordt geproduceerd. BlueFields heeft deze kennis ingezet om een gebalanceerde collectie kleding te ontwikkelen waar je niet omheen kunt.