Sieraden

Sieraden 2017-12-06T21:02:39+00:00

Rebel & Rose

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk spreekt zowel de stoere als de lieve kant van de drager aan. De armbanden zijn modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. De armbanden worden dan ook gedragen dor mensen met een eigen mening en sterke wil.  Avontuurlijke mensen die houden van fashion, genieten van het leven en graag gebaande paden verlaten. De armbanden zijn makkelijk te combineren met horloges. Rebel & Rose is te verkrijgen  en zijn te verkrijgen in verschillende lijnen. Bekijk de lijnen bij Hoftrends mannen!

Rebel & Rose

Pig & Hen Armbanden

De handgemaakte armbanden van Pig & Hen zijn stoer, robuust en gaan een leven lang mee! Met hun verwijzingen naar het zeemansleven staan ze voor de band met familie en vrienden, een band die sterker is dan staal en die met het verstrijken van de tijd alleen maar mooier en unieker wordt!

Pig&Hen is een Amsterdams merk, die handgemaakte armbanden ontwerpt voor mannen. De armbanden hebben een stoere look en zijn in veel verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Zo shop je voor elke outfit een armband die je look helemaal afmaakt. Bekijk de armbanden van Pig & Hen bij ons in de winkel!

Pig & Hen will save your life, even in a tight situation.

Rebel & Rose

Fossil Armbanden

Fossil armbanden, wie kent ze niet, deze populaire sieraden hebben een stoer en casual stijl en worden gemaakt van de beste materialen. De meeste heren armbanden worden vooral gemaakt van leer.

Alle Fossilarmbanden worden geleverd in de originele Fossil verpakking.

Rebel & Rose

Dacaya

De ontwerpers van Dacaya door de cowboystijl tijdens een rondreis langs de Route 66 en dat zie je terug in de stoere armbanden; robuust leer, grote gespen en ontzettend mannelijk. De ontwerpers lieten zich inspireren door legendes als Elvis Presley en James Dean.

Armbanden van Dacaya worden alleen gedragen door mannen. Dat zie je aan de robuuste, grove stijl van de armbanden.  De armbanden van Dacaya zijn breed en smal en in iedere kleur te verkrijgen. Hierdoor zijn ze ook met iedere stijl te combineren, of je nu casual of meer zakelijk gekleed bent.

STOER

STOER heeft zowel armbanden van volledig zilver, als paracord armbanden van een hippe stof met sluiting. De zilveren armbanden worden met de hand gemaakt van 925 zilver. De zilveren bracelets zijn zowel dik als dun te verkrijgen. We bieden niet alleen de standaard maten, maar kunnen ook armbanden op maat laten maken voor diegene die tussen de standaard maten valt, zoals een zeer smalle of zeer brede polsmaat.

De paracord armbanden worden op een maatschappelijk verantwoorde manier handgemaakt door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. De paracord armbanden zijn in alle moderne kleuren te verkrijgen en hebben een erg comfortabele sluiting.

B&L Steel and Leather

B&L sieraden, het stoere sieradenmerk voor mannen en vrouwen. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Er zijn stoere mannen armbanden, geschakeld, breed en smal. Andere armbanden zijn gemaakt van de mooie combinatie (gevlochten) leer en staal. Voor de vrouwen zijn er ook schitterende armbanden, ook van dezelfde prima kwaliteit edelstaal. Er zijn ook vergulde en rosé vergulde armbanden, wat de armband tot een bijzonder sieraad maakt. B&L staat voor robuust en stoer, met sieraden voor haar en hem. Wij bieden een ruim assortiment B&L sieraden voor de moderne man.

Mr. Mistor